Hjemmeforbedring: Hva Du Bør Vite Før Du Begynner

Du må alltid gjøre forbedringer i hjemmet ditt, inkludert prosjekter som legger til nye funksjoner for familien. Du er i stand til å gjøre oppussing prosjekter av deg selv. Disse tipsene vil hjelpe deg å gjøre dette.

Å male et rom er kanskje den billigste oppussingen du kan utføre. Et friskt strøk med maling i en annen nyanse eller tekstur kan helt forvandle et rom for minimal kostnad. Hvis veggene ikke er i best stand, og du ikke har tid til å pusse dem før maling, bør du vurdere å henge tapet i stedet, for å unngå å trekke oppmerksomhet til skaden.

Når du pusser opp kjøkkenet, må du bestemme om du virkelig trenger lukkede skap. Skap er ofte en av de dyreste delene av kjøkken ombygging, og du kan spare penger ved å velge åpne hyller i stedet. Hyllene gir deg umiddelbar tilgang til kjøkkenutstyr, serveringsretter og ingredienser. Det er en god idé for uformelle kjøkken som får mye bruk.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du sørge for å veie kostnadene ved å kjøpe CFL-pærer til hjemmet ditt. Selv om de sparer energi på grunn av lavere wattstyrkebruk, er forhåndskostnaden høyere enn vanlige pærer. De kan også utgjøre en helsefare for deg hvis de noen gang er ødelagt på grunn av mengden kvikksølv som brukes inne i pæren.

Når du starter et oppussingsprosjekt, kan du prøve å få et nøyaktig estimat på hvor mye arbeid du står overfor. Planlegg og oppgi alt som må gjøres. Det er også verdifullt å få en ny mening i tilfelle du gikk glipp av noe under vurderingen. Du kan redusere kostnadene hvis du starter et prosjekt med full kunnskap om omfanget.

Barn har en tendens til å stikke fingrene der de ikke hører hjemme og berøre ting de ikke burde. Leaving utsalgssteder avdekket etterlater sjansen for barnet ditt får elektrisk sjokk. Du kan kjøpe små plast deksler fra din lokale butikk for elektriske uttak for å holde barnet fra å nå inn og bli sjokkert.

Hvis du merker at du begynner å få store sprekker i gips, er det på tide å gjøre noe praktisk arbeid. Fikse sprekker vil ikke koste deg mye penger, og det vil gjøre veggene ser frisk og ny. Når du fikser sprekker, verdien av ditt hjem og stolthet du har i det vil gå opp.

Når et oppussingsprosjekt inkluderer landskapsarbeid, bør det tas hensyn til drenering for å unngå stående vann hvor som helst på eiendommen. Stående vann ser dårlig ut, gjør vondt gress og kan til og med utgjøre en helsefare hvis det tiltrekker seg insekter. Hvert punkt på en eiendom bør enten være skrånende for god drenering eller utstyrt med alternative avløp.

Forbedre ditt hjem til dine ønsker er fullt mulig. Det er mange DIY prosjekter tilgjengelig, selv for folk uten hender på erfaring. Bruk tipsene du nettopp har lest for å gjøre ditt eget prosjekt.